Preloader gif

Yılbaşı

Genel 31.12.2021
yeni yıl hediye paketi

Sıfırdan başlamak ister insan bazen. Hayat ona yeni bir şans tanımışçasına… Oysa içten içe bilir ki, her şey onda başlar ve onda biter. Hayat dediği şey, aslında insanın ta kendisidir. Kendine yeni bir şans tanıması gereken yine kendisidir. İyi olma hali yahut güzel hisler hiçbir zaman doğrusal olmadı şu hayatta. Bununla inat edercesine masallara inanarak, sonsuz mutluluklar ve doğrusal güzellikler diledik. Gerçek hayat böyle olmayınca giderek hevesimizi yitirdik. 

Bu gece şans tanı kendine kendi hayatın için… Bırak dalgalanmalar olsun, bu senin güçsüz olduğunu göstermez. Her biri bir sınav ve mutsuz olsan da çıkmanın bir yolunun bulacaksın derinliklerinde… Bazen talihsizlikler çıkacaktır karşına. Olsun, çıksın. İçten içe bileceksin ki, bunun bir çıkışı olacak. Bazen arka arkaya tatsızlıklar yaşayacaksın, mutsuz hissedeceksin kendini. Olsun. Bil ki, hayatına geniş bir açıyla baktığında kendinde ve hayatında ne denli güzellikler olduğunu fark edeceksin. Kimse vazgeçilmez değil ama herkes çok özel şu hayatta. Kendi ‘özel’ini keşfettiğin anda tüm zorluklara göğüs gerebileceksin. Her zaman daha iyisi, her zaman daha başka bir yol yahut seçenek olacak. Ancak bu dünyadaki senin için en iyisi, yine senin kendi hayatın. Çünkü o hayatı sen kendi isteklerin doğrultusunda şekillendirebilirsin. 

Hayat bu belli olmaz, belki sonuca ulaşamayacaksın veya bambaşka bir yolda bulacaksın kendini. Ancak kendi hayatın ve hayallerin için çabalamanın keyfi başka hiçbir şeyde olmayacak. 

Bu akşam kendine şans ver. Yeni yılla birlikte hayatını gözden geçir, kendine amaçlar belirle ve bu doğrultuda ilerle. Aksiliklere takılma, aksine güç alarak daha azimle ilerle… Bırak, bu yıl senin yılın olsun. Umutlu, mutlu yıllar… :)

Sosyal Medyada Paylaş:
Twitter'da paylaş Facebook'ta paylaş Google+'ta paylaş Buffer'da paylaş Pinterest'te paylaş

“Yılbaşı” için bir yorum bırak

Email adresiniz paylaşılmamaktadır. Tüm alanların doldurulması zorunludur * *

YORUM YAZIN:

Önemli Bilgilendirme : Kaos Günlükleri, Paragon Teknoloji A.Ş.’nin bir markasıdır. Bu sitede paylaşılan yazılar birden fazla yazar tarafından yazılıp, yazıların telif hakkı Kaos Günlükleri’ne aittir. Yazıların iznimiz olmadan paylaşılması halinde gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirtmek amacıyla bir bilgi metni oluşturulmuştur. Kaynak gösterip, gerekli izin alındıktan ve link verildikten sonra paylaşım yapılmasında bir sakınca yoktur. Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.

2